nb1.hu

Honvéd: célegyenesbe ért a tulajdonosváltás – sajtóhír

Az előszerződés aláírása megtörténhetett.

Korábban az NB1.hu is foglalkozott a Budapest Honvéd esetleges tulajdonosváltásával, amely már június közepén bekövetkezhetett volna. Honlapunk úgy tudja, hogy finanszírozási kérdések és különböző résztvevők szerepének tisztázása miatt is csúszik az ügy.

Honvéd: megvan, mikor jöhet a tulajdonosváltás

Az nso.hu most újabb fejleményekről számolt be. A szerző úgy tudja, hogy az új tulaj, Leisztinger Tamás cégcsoportja aláírt egy előszerződést, amelyben szó van az üzlet feltételeiről, a befektető vállalásairól és a felek szándékáról. A cikk szerint ezzel kezdetét vette az a jogi ügymenet, aminek a végén megtörténik a tulajdonosváltás Kispesten. Az NSO szerint a folyamat már ebben a hónapban lezárulhat, de az NB1.hu úgy tudja, hogy akár július közepéig is elhúzódhat.

Honlapunk tudomása szerint az új tulajdonos érkezése nem feltétlenül fogja azt jelenteni, hogy mindenre lesz pénz. Az is benne van, hogy a 14-szeres bajnok klubnál 500 millió forint alatti költségvetésből fognak gazdálkodni, ami nagyjából az Ajka anyagi lehetőségeinek felelhet meg. A Honvéd továbbra is a Magyar Futball Akadémia növendékeire szeretne építeni. A klub eddigi egyetlen nyári igazolása az Újpestről érkező Branko Pauljevic. Haragos Viktor és Kovács Nikolasz pedig távozott a XIX. kerületből.

A vezetőedző, Csertői Aurél ellenben marad, ezt a hírt a napokban be is jeletette a Honvéd.

Több kulcsjátékos távozhat Kispestről, az Újpest volt alapembere érkezhet – NB1.hu-infó

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC