nb1.hu

Holland U-válogatott pontrúgó-specialista érkezhet az NB I-be

A hírek szerint Felcsúton folytatja pályafutását a 27 éves középpályás.

Laros Duarte, a holland élvonalbeli FC Groningen védekező középpályása új kihívásra vágyik, számolt be a culturu.com. A suriname-i és holland hírekkel foglalkozó oldal értesülései szerint a 27 éves játékos a magyar élvonalat választotta és NB I-es csapathoz igazol.

Laros Duarte a Sparta Rotterdam ifiakadémiáján pallérozódott, majd 18 évesen a PSV második csapatához került. Négy évre rá visszatért nevelőegyesületéhez, ahol első évében feljutott a holland első osztályba. 2021 nyarán igazolt a Groningen együtteséhez, ahol a tavalyi évben szintén a feljutást érő második helyen végzett. Duarte az előző idényben 26 tétmérkőzésen hétszer volt eredményes, ráadásul az ő nevéhez fűződik a szezon legszebb gólja is.

A rotterdami születésű játékos végigjárta a holland korosztályos válogatottakat, ám a zöldfoki-szigeteki felnőtt válogatottat választotta, ahol már négyszer pályára lépett. A hírek szerint nagyjából 875 ezer euróért hamarosan a Puskás Akadémiához igazolhat, de nem ő az egyetlen védekező középpályás, akit kiszemelt magának Hornyák Zsolt csapata.

Az Atlético Madrid korábbi sztárjának a fia lehet a Puskás Akadémia első nyári igazolása

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC