nb1.hu

Hivatalos: megvan a magyar válogatott tehetségének új csapata

A belga első osztályban folytatja pályafutását Vancsa Zalán.

A belga bajnokságban szereplő KAA Gent hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszerezte a magyar válogatott Vancsa Zalán. A másodosztályú Lommeltől szerződtetett támadó állítólag az Al-Nasszr ajánlatát utasította vissza, hogy Belgiumban maradhasson.

A kétszeres magyar válogatott Vancsa az előző idényben csapata legjobbja volt, 13 gól szerzett. A 19 éves játékos belga sajtóhírek szerint 5.5 millió euróért váltott klubot.

Zalán az a fajta tehetség, akit még mindig nagyon nehéz megfizethető áron találni. Szóval nagyon örülünk, hogy ezt sikerült teljesítenünk. Ő egy olyan típus, aki még nem volt a keretünkben: 10-es pozícióban nagyon jó, kifinomult és technikailag erős játékos, aki gólerős.

Gyakran a támadóké a legnagyobb felelősség, mert nekik kell gólt szerezniük. Zalán tehetséges, de fiatal is. Legyünk hát türelmesek, és addig is feltétel nélkül szurkoljunk játékosainknak.” – Arnar Vidarsson, sportmenedzser.

„Mióta megérkeztem Belgiumba, a Gent KAA mindig különös figyelemmel követett. Nagyon boldoggá tesz, hogy most itt kötöttem ki. Számomra ez a tökéletes lépés a tökéletes klub felé. Nagyon várom, hogy játszhassak.” – mondta Vancsa. Zalán

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC