nb1.hu

Hidegrázós: szurkolói videó a DVTK születésnapi bulijáról

Győzelemmel is ünnepelhettek a diósgyőriek.

A játékosok, a szurkolók és a klub kötelékébe tartozók is méltóképpen emlékeztek meg a DVTK megalapításának 113. évfordulójáról. A labdarúgók a Tiszakécske elleni győzelemmel a szurkolók tűzijátékkal ünnepeltek. 

A DIÓSGYŐR KÖZLEMÉNYE:

“Boldog születésnapot, DVTK!

Az Ultras Diósgyőr, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK is méltóképpen emlékezett meg a klub 113. születésnapjáról. Sőt, a DVTK sportolói is kitettek magukért, hiszen a klub minden látvány-csapatsportágában diósgyőri győzelem született a hétvégén! Boldog születésnapot, DVTK!

Az Ultras Diósgyőr tagjai Lillafüreden, a Hámor-tónál emlékeztek meg a DVTK 113. születésnapjáról. Vigyázat, hidegrázós videó!

Az Ultras Diósgyőr, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a DVTK a Tiszakécske elleni mérkőzés közben egy közös meglepetéssel, egy egyperces látványos tűzijátékkal is készült a klub 113. születésnapjára. A rendkívüli hideg időjárás ellenére is 1767 szurkoló látogatott ki a DVTK – Tiszakécskei LC találkozóra. Köszönjük mindenkinek, aki a helyszínen, vagy a televízió előtt szurkolt nekünk!

Az NB II éllovasa magabiztos játékkal, de mindössze egy büntetővel győzte le a Tiszakécske együttesét a 22. forduló hétfői zárómérkőzésén.

Merkantil Bank Liga 22. forduló

Diósgyőri VTK – Tiszakécskei LC 1-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 1767 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Horváth Róbert, Kovács Gábor).

Sárga lap

Kiss Norbert az 57. percben.

Gólszerző

Lukács Dániel (1-0, 11-esből) a 34. percben.

DVTK

Branislav Danilović – Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Medgyes Sinan – Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos – Könyves Norbert, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Tiszakécske

Antal Botond – Balázs Benjámin, Végső Előd, Oláh Máté, Máté Zsolt, Farkas András – Zamostny Balázs, Szekér Ádám, Kiss Norbert, Biben Barnabás – Vachtler Csaba. Vezetőedző: Klausz László.

Csere

Biben Barnabás helyett Gyurján Bence, Vachtler Csaba helyett Winkler András és Zamostny Balázs helyett Vólent Roland az 59., Könyves Norbert helyett Jurek Gábor és Bertus Lajos helyett Cseke Benjámin a 66., Farkas András helyett Geiger Norbert és Szekér Ádám helyett Erdei Carlo a 75. percben.

Kuznyecov Szergej(DVTK)

– Először is gratulálok a szurkolóknak a klub 113. születésnapjához, és örülök, hogy győzelmet tudtunk aratni! Ha rajtam múlna, akkor inkább két-három mérkőzést játszanánk hetente, de jó pályákon, mint ilyen körülmények között. A talaj teljesen átfagyott, és ilyenkor lehetetlen kitámasztani, beindulni. Nagy dicséret illeti a srácokat, mert mégis megpróbáltak futballozni, és helyzeteket alakítottak ki. Ilyenkor kiegyenlítődik a két csapat közti különbség, a védekező csapatnak könnyebb dolga van, mert a támadónak sokkal jobb játékot kell nyújtani a gólszerzéshez. A mérkőzés előtt az öltözőben is elmondtam, hogy ilyen körülmények között, a harcosság, a küzdelem és a koncentráció a legfontosabb, és amit ezen a téren mutattak, azért dicséret illeti őket. A játék minőségéről most fölösleges beszélni, az majd akkor lesz téma, ha ismét jó minőségű pályán játszunk. Ma az a legfontosabb, hogy győztünk, nem kaptunk gólt, és senki sem sérült meg.

Klausz László(Tiszakécske)

– Mindenekelőtt gratulálok a születésnaphoz! Megérdemelten győzött a DVTK 1-0-ra, mert voltak helyzetei. De a méregfogukat sikerült kihúzni, az erősségüket sikerült semlegesíteni, nem tudtak annyiszor helyzetbe kerülni, mint legutóbb a Soroksár ellen, vagy a korábbi mérkőzéseken. Egy kis koncentrációval elkerülhettük volna a 11-est, és akkor pontot is szerezhettünk volna. de alapvetően elégedett vagyok. Az MTK kivételével a mezőny hátsó régiójában helyet foglaló csapatokkal találkoztunk amióta én irányítom a csapatok, és ellenük egészen mást játszottunk. Korábban sokat támadtunk, sok időt töltöttünk az ellenfél 16-osán belül, és 4-4-2-es felállásban léptünk pályára. Ma teljesen új felállásban játszottunk (5-4-1 – a szerk.), és egész héten arra készültünk, hogy semmi nem zökkenthet ki minket a koncentárcióból. Ez többnyire sikerült is. A támadó csapatrésszel viszont elégedetlen vagyok, többet vártam, bíztam benne, hogy az átmenetek jobban ülnek, néhányszor meg tudjuk tartani a labdát, de a mai mérkőzésen nagyon gyengék voltunk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC