nb1.hu

Hertha: három meccs, nulla pont

Dárdai Pál együttese a Németh Andrást foglalkoztató Hamburgtól kapott ki idegenben.

A német másodosztály 3. fordulójában Hamburgba látogatott a még pont nélkül álló Hertha. A berlini együttes az első félidőben kétszer kapitulált, a 38. percben Bakery Jatta, a ráadás negyedik percében Bénes László volt eredményes – utóbbi büntetőből esett. A 82. percben Robert Glatzel 3-0-ra módosította az állást, mellyel kialakult a végeredmény.

A vendégeknél Dárdai Palkó, valamint Dárdai Márton kezdő volt – előbbit az 52. minutumban lecserélték-, Dárdai Bence a kispadon kapott helyet, akárcsak a Hamburgban Németh András, aki a 85. percben lépett pályára.

Az angol harmadosztály (League One) küzdelmeiben két magyar játékos jutott játéklehetőséghez. A Barnsleyban szereplő Callum Styles kezdőként 66 percet kapott az Oxford elleni 3-1-es vereséggel záruló összecsapáson – a magyar válogatott középpályás sárga lapot kapott az 5. percben. Hegyi Krisztián nevével kezdődött a Stevenage összeállítása, ám a több, mint egy órát emberhátrányban játszó csapat kikapott 2-0-ra a Readingtől.

Az osztrák Bundesligában Tiefenbach Dániel végigjátszotta a Sturm Graz elleni összecsapást, azonban alakulata 1-0-s vereséget szenvedett. A héten Fehérvár FC-vel összeboronált Kecskés Ákos ezúttal sem volt a LASK Linz keretében – csapata 1-1-re végzett a Tirol otthonában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC