nb1.hu

Helyi rangadó Debrecenben: a várható nézőszámról is beszélt a 22-szeres magyar válogatott védő

Itthon és Izraelben is gyűjtött be bajnoki címeket.

A DEAC az elmúlt két mérkőzésén nem tudott győzelmet aratni, és vasárnap a Nagyerdei Stadionban próbálhatja megjavítani teljesítményét. Az első nyolc meccsét megnyerte az NB III Északkeleti-csoportjában a listavezető.

EDDIG

Nyolc győzelemmel kezdte az NB III-as bajnokságot a Debreceni Egyetem futballcsapata, azonban az utóbbi időszakban kisebb megtorpanás figyelhető meg. Az elmúlt két találkozó során – annak ellenére, hogy számos helyzetet alakítottak ki az egyetenmisták – nem sikerült pontot szerezniük, így a fekete-fehér alakulat pont nélkül maradt.

A DEAC csapatában számos korábbi Loki-játékos is megfordult már, köztük a válogatott Korhut Mihály, aki továbbra is az együttes meghatározó tagja. Korhut 22 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, és háromszor nyert magyar bajnoki címet a DVSC-vel. A debreceni klubbal három Magyar Kupa, egy Ligakupa, valamint egy Szuperkupa győzelem részese volt. Ezen felül kétszeres izraeli bajnok is, amelyet a Hapóél Beér-Seva együttesével ért el.

KIS LOKI ELLEN

Korhut Mihály hangsúlyozta, hogy bár most a kis Lokival mérkőznek meg, számára mindig különleges élmény a piros-fehérekkel szemben pályára lépni. Kiemelte, hogy a mérkőzés a Nagyerdei Stadionban kerül megrendezésre, amely számára számos emléket őriz, és bár ezúttal valószínűleg kevesebb néző lesz jelen, mint amikor a DVSC-ben játszott, ennek ellenére is kiemelkedő hangulatra számít.

Hozzátette, hogy remekül indították a szezont, de most két vereség is becsúszott, Karcagon és hazai pályán a Hatvan ellen. Ugyanakkor, ha minden tíz mérkőzésből kettő hasonlóan alakul, az összességében elfogadható lenne számukra.

A DVSC második csapatával kapcsolatban megjegyezte, hogy a válogatott szünet miatt lehetséges, hogy az első csapatból visszajátszók is szerepet kapnak majd. Korhut kiemelte, hogy elengedhetetlen a védelem stabilitásának megtartása, hiszen eddig ez volt az egyik erősségük, és ha a kapu előtt pontosabbak lesznek, akkor sikeresek lehetnek a mérkőzésen. Természetesen ez a céljuk.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC