nb1.hu

Hatalmas balhé Bolláék meccse után: tűzijátékkal lőtték egymást a drukkerek

Komáromi György csapata örülhetett a szlovén bajnokság magyaros összecsapásán.

Vasárnap délután rendezték a Rapid Wien-Austria Wien bécsi derbit. A hazaiaknál végig pályán volt Bolla Bendegúz, a válogatott hátvéd sárga lapot kapott a mérkőzésen, melyet csapata 2-1-re húzott be. A találkozó sajnos nem a pályán történekről marad azonban meg sokak emlékezetében.

A meccs után több száz drukker futott a pályára mindkét táborból, a lelátókon görögtüzekkel és hanggránátokkal dobálták egymást a vendégszektor környékén. Az Austria ultrái később a rohamrendőrökkel is összecsaptak – írja az Index.

Mind Gulácsi Péter, mind Willi Orbán végigjátszotta a St.Pauli elleni mérkőzést. A Lipcsének nem sikerült gólt szereznie az újonc otthonában, ugyanakkor Gulácsi kapuja is érintetlen maradt, így 0-0-val zártak a felek.

Cipruson Kecskés Ákos bemutatkozott új csapatában az AEL Limaszolban, azonban ő sem tudott segíteni, 3-1-re kikaptak a Paphos ellen. Szlovéniában magyaros összecsapást rendeztek Lendván, hiszen a Nafta fogadta a Maribort. A hazaiaknál Csóka Dominik 65 percet volt a pályán, míg Dragóner Áron a 81. percben váltotta Klausz Milánt. A Mariborban Komáromi Györgyöt a 72. percben hozta le edzője, viszont csapata magabiztosan győzött 3-0-ra.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC