nb1.hu

Hat játékos, köztük a csapatkapitány és a klubrekorder is távozik Kisvárdáról

Megkezdődött a keret átalakulása.

A kieső Kisvárda a szombati, Paks elleni 2-1-es vereséggel búcsúzott az NB I-től.

A klub vasárnap délután bejelentette, hogy hat játékos biztosan máshol folytatja a pályafutását – jelezte a kisvardafc.hu.

Távozik Lucas, aki 2015 és 2024 között – fél év diósgyőri kölcsönjátékkal megszakítva – kilenc évet töltött Kisvárdán, és 264 tétmérkőzést játszott. A csapatkapitányi teendőket évek óta ellátó brazil-magyar futballistát más szerepkörben szerették volna a klubnál marasztalni, ám ő máshol képzeli el a folytatást, amit maximálisan tiszteletben tartanak.

Bohdan Melnik 166 mérkőzéssel NB I-es klubrekorder lett, összesen 232 tétmérkőzésen lépett pályára Kisvárdán. Pályafutását a klub beszámolója szerint magyar élvonalbeli csapatnál folytatja.

Távozik a montenegrói kapus, Danijel Petkovics, a bosnyák védő, Enes Alic, valamint az északmacedón Boban Nikolov is, és egy magyar játékos sem Kisvárdán folytatja: Ötvös Bence összesen 122 tétmérkőzésen jutott szóhoz, három és fél év után igazol el. Ötvös távozását már korábban előrevetítette az NB1.hu: mint ahogy Révész Attila elmondta, minden bizonnyal a Paksban folytatja.

A következő idényben is az NB I-ben játszhat a Kisvárda magyar játékosa

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC