nb1.hu

Harc az NB I-ért: Boszniából igazolt montenegrói játékost a Kisvárda

Sok szerencsét kívánt neki előző klubja.

A Merkantil Bank Liga rajtja előtt a Kisvárda vezetősége egyértelműen az élvonalba való visszajutást tűzte ki célul. Azonban a Várda nem kezdte túl jól az NB II-es bajnokságot. Az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedett a Vasas otthonában, majd a következő mérkőzésen hazai pályán kapott ki 2-1-re a Budafoktól. Ez a két vereség Feczkó Tamás edző állásába került.

Azóta a Kisvárda összeszedte magát, és jelenleg a tabella hatodik helyén áll. Ennél is fontosabb azonban, hogy mindössze egy ponttal marad le a második, már feljutást jelentő helyen álló Kazincbarcikától. A vezetőség ennek ellenére úgy döntött, hogy erősítésre van szükség a keretben. Íme, a Kisvárda bejelentése:

„Kihasználva a hazai átigazolási piac utolsó óráit, középpályást igazoltunk. A 24 éves Marko Matanovics montenegrói állampolgár, korábban háromszor szerepelt hazája U21-es válogatottjában. A középpályás legutóbb a boszniai FK Sarajevo futballistája volt, klubjával azok után sikerült megegyezni a megszerzéséről, hogy az kiesett a Konferencialigából.

Előző klubja a „Sretno”, vagyis „Sok szerencsét” útravalóval búcsúztatta a honlapján.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC