nb1.hu

Haladás: fizetést kaptak a játékosok, eldőlt a klub jövőjének sorsa

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy komoly gondokkal küzd a Haladás.

Az NB II-ben 13. helyen álló szombathelyi klub kedd délután közleményt adott ki, amit változtatás nélkül közlünk:

„A mai napon Taggyűlést tartott a Haladás Labdarúgó Kft., melyről az alábbiak szerint tájékoztatjuk a nyilvánosságot és a szurkolókat.

Az egyik kisebbségi tulajdonos, a szombathelyi önkormányzat kérésére, a mai napon taggyűlést tartott a Haladás Labdarúgó Kft.

A tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját a Klub aktuális gazdasági helyzetéről. Eszerint a játékosok és stábtagok irányába január 5-e óta munkabér jellegű tartozás nincs, január 10-én pedig a december havi járandóságukat is maradéktalanul megkapták a játékosok. Ezzel párhuzamosan az egyéb, még fennálló kötelezettségek rendezése is folyamatosan történik.

Az egyeztetésen elhangzott: a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete stabilizálódott és a további várható bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub licenckérelmének feltételeit.

A decemberi informális egyeztetésen Séllei Árpád ügyvezető benyújtotta lemondását, melyet hivatalosan a mai taggyűlésen fogadtak el a tulajdonosok.”

A csapat jelenleg Törökországban edzőtáborozik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC