nb1.hu

Győzelmével beérte az éllovast és megnyerte az alapszakaszt az inárcsi csapat

Május 20-án az NB1.hu Minifutball Extraliga alapszakaszának utolsó játéknapján a 12 csapat ismét pályára lépett Csepelen. A csoportbeosztás az előző forduló végeredménye alapján készült.

Jön a továbbjutásról döntő záróforduló az Extraligában

Nem unatkozott az, aki pünkösd hétfőn kilátogatott a csepeli Szabadkikötő SE pályájára, ahol két pályán párhuzamosan zajlottak a mérkőzések. Sajnos igen hamar eldőlt, hogy az egyaránt a csoportban ragadó Squadra Anonima, Odin Fiai és MÁV Előre hármas elveszíti esélyét a FINAL8-be kerülésre, halvány remény csupán a csoportelsőként továbbjutó győri Bauart 2002-nek maradt a forduló előtt a ’vonal alatt’ tanyázó csapatok közül.

A kiesés szakasz első találkozóján Nagy Szabolcs alakulata azonban kisebb meglepetésre kikapott az addig gyengén muzsikáló The Private Rooftoptól, így már a negyeddöntők után kiderült, hogy az a nyolc csapat kerül az NB1.hu Minifutball Extraliga hétvégi döntőjébe, amely a forduló előtt is a ’vonal fölött’ volt. Az ’A’ jelű csoportot megnyerő Happy Bandur simán győzte le a komáromiakat a negyeddöntőben. Óriási meccset játszott a National Iron Team és a Szilasi és Barátai, mely előbbi győzelmét hozta. Hasonló arányban győzte le a Chicago az első három tornából kettőt is megnyerő Airnergyt.

Az elődöntők után a Happy Bandur és a The Private Rooftop készülhetett a fináléra, előtte a bronzmeccset a Chicago hozta. A döntőben megismétlődött a csoportkör egyik mérkőzése, ahol Érsek Róbert vezetésével a Happy Bandur ismét 2-1-re legyőzte a The Private Rooftopot, megszerezve ezzel nem csak az NB1.hu Minifutball Extraliga 4. állomásának aranyérmét, hanem az alapszakasz-győzelmet is. A TELJES EREDMÉNYLISTA

A torna gólkirálya Kész Tibor (Szilasi és Barátai) lett 5 találattal, míg a győztes csapatból került ki a torna legjobb játékosa, Bozsoki Imre (Happy Bandur). A viadal legjobb kapusának a döntőig menetelő The Private Rooftop hálóőre, Nádasi Olivér lett.

Az NB1.hu Minifutball Extraliga FINAL8 döntő hétvégéje, május 25-26-án Csepelen a CSHC pályán kerül megrendezésre. A csoportmérkőzések szombaton 9:00-kor, az elődöntők és helyosztók vasárnap 9 órakor kezdődnek.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC