nb1.hu

Győzelem után hatgólos döntetlen a román csapat ellen a BL nyitónapján

Útjára indult a labda a 2024-es kiírásban.

Mindkét magyar csapat győzelemmel kezdett a Krétán rendezett Socca Bajnokok Ligájában.

A magyar bajnok National Iron Team magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott bolgár riválisa, az MFK Bulgari ellen, míg az Albidok FC – Kartal brusztolós találkozón 2-0-s sikerrel abszolválta első csoportmérkőzését. A NIT találatait Irhás Ignácz (2x), Németh Marcell és Gerebenics Norbert szerezték. Az Albidoknál Puskás Ádám és Horváth Gergely voltak eredményesek.

Az esti etapban 3-0-s vezetésről végül meg kellett elégednie az Albidok FC – Kartal csapatának a döntetlennel a román Gemina Cluj ellen a Socca Bajnokok Ligájában a B csoport második csoportmérkőzésén. Egy remek első félidőt követően a kolozsvári csapat egalizálni tudott és igazságos döntetlen született. A magyar csapat góljait Horváth Gergely és Puskás Ádám szerezték, illetve egy öngól is segítette a kartaliakat.

Kizman Gergelyék így is bizakodva várhatják a pénteki játéknapot, ugyanis négy pontjukkal jó eséllyel pályáznak a továbbjutó helyekre. Az Albidok magyar idő szerint 19 órától lép pályára a bolgár DXC Tchnology együttese ellen.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC