nb1.hu

Győr: kényszerpihenőn a fiatal középpályás – reakció

Az Ajka elleni bajnokin szenvedett sérülést.

Az NB II nyolcadik helyén álló ETO FC Győr hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Tuboly Máté sérülés miatt egy ideig nem készülhet a csapattal. 

 

ÍME, A GYŐRIEK HÍRE:

“Tuboly pár napig kényszerpihenőn.

Az Ajka elleni bajnoki mérkőzés első játékrészében sérülést szenvedett Tuboly Máté, csapatunk fiatal középpályása, ami után a játékosnak el kellett hagyni a pályát.

Tuboly Máté számára korán véget ért az Ajka elleni mérkőzés, ugyanis fiatal játékosunk a fejére kapott egy rúgást, ami után felszakadt a bőre, és nem tudta folytatni a játékot. Máté azóta szerencsére már jobban van, ám a szeme továbbra is duzzadt, valamit a varratszedésig nem tud társaival együtt készülni.

– Egy hosszabb labdára mozdultam rá, amit úgy gondoltam, hogy van esélyem tovább fejelni, viszont az ellenfél játékos késve érkezett, és fejbe rúgott. Szerencsére agyrázkódást nem szenvedtem, habár egy kicsit szédültem az eset után. Úgy éreztem, hogy tudom folytatni, bekötötték a fejem, és vissza is tértem a pályára, de pár perc után kiderült, hogy nem fog menni, a jobb szememre nem igazán láttam. A kórházban összevarrták a sebet, kaptam kezelést, szerencsére a szememnek nem lett baja, az éleslátásom rendben van. Varratszedésre kell visszamennem, sajnos addig nem tudok a csapattal sem készülni. Ez néhány napon belül megtörténik, reményeim szerint a jövő hét elején már teljes gőzzel tudok készülni – mondta Tuboly Máté.”

A Győr a következő fordulóban a Pécshez látogat.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC