nb1.hu

Gyenge színvonal, kevés helyzet, mégis előnyben a Puskás

Az utolsó pillanatokban szerezte a Puskás Akadémia a győztes gólt.

A Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a Puskás Akadémia Örményországban kezdte meg érdemben a nemzetközi szereplését. A felcsútiak a Dnyipro-1 ellen játék nélkül jutottak ebbe a körbe.

A mérkőzés elején még tapogatóztak a csapatok, adódott lehetőség a hazaiak és a magyar bajnokság előző kiírásának bronzérmese előtt is. Az első játékrészben ugyanakkor nem született gól. A fordulást követően Plsek kísérleténél kellett hárítani az Ararat kapusának, majd a másik oldalon Yenne lövése tévesztett célt.

A gyenge színvonal ellenére a Puskás Akadémia szerezte meg a győztes gólt, a 89. percben Levi átadását Soisalo rúgta az örmény kapuba (0-1). A visszavágót jövő csütörtökön rendezik a Pancho Arénában 21:00-kor.

Konferencia-liga-selejtező, 3. forduló
Ararat-Armenia (örmény)–Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)
Vezette: Kristoffer Hagenes (Oystein Ytterland, Tom Harald Gronevik) – norvégok
Gól: Soisalo 89.
Ararat: Kucser – Hovhanniszjan, Queirós, Bueno, Grigorjan – Tera (Ambarcumjan, 55.), Nondi (Muradjan, 86.), Haratjunjan (Rodríguez, 73.) – Szerobjan (Duarte, 73.), Ocansey (Gbomadu, 86.), Yenne. Vezetőedző: Vardan Minaszjan
Puskás Akadémia: Pécsi – Golla, Plsek, Stronati, Szolnoki (Favorov, 63.), Maceiras – Nagy Zs., Nissilä (Levi, 78.), Ormonde-Ottewill – Colley (Puljic, 87.), Soisalo. Vezetőedző: Hornyák Zsolt

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC