nb1.hu

Gulácsiék simán verték Szalaiékat, Schäferéket kiütötték, Nego büntetőt harcolt ki

Több magyar légiós is pályán volt szombaton.

A Bundesligában az Union Berlin háromgólos vereséget szenvedett a VfL Bochum vendégeként, így osztályozós helyre csúszott vissza a tabellán.

A Bajnokok Ligájából kiesett fővárosiak magyar válogatott középpályása, Schäfer András sérüléséből felépülve sorozatban a harmadik bajnoki mérkőzésén csereként kapott lehetőséget, ezúttal a 60. percben, 2-0-s hátránynál állt be.

Az RB Leipzig 3-1-re verte a Hoffenheimet, ám Gulácsi Péter és Szalai Attila is csupán a kispadról nézhette végig a mérkőzést, míg Willi Orbán továbbra is sérült. A lipcseiek a félidei 1-1-es állást követően a 71. és a 74. percben is betaláltak, így jelenleg a 3. helyen állnak.

A francia Ligue 1-ben meglepetésre 3-1-re győzte le a 2. helyen álló Nice-t. Loic Nego végig a pályán volt, a 49. percben büntetőt harcolt ki, amit csapattársa érteékesített is – ezzel lett 3-0 az eredmény akkor. A Le Havre pillanatnyilag 9. a tabellán.

A Serie B-ben a Nagy Ádámot a 77. perctől a pályán tudó Pisa 3-2-re kikapott a Palermo vendégeként. Cipruson Gyurcsó Ádám egy félidőt kapott az Achnast 3-0-ra verő AEK Larnacában, míg Izraelben a Maccabi Bnei Raina elszenvede az első vereségét: úgy kapott ki 2-1-re a Hapoel Tel Avivtól, hogy Koszta Márk a második félidőben volt a pályán.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC