nb1.hu

Gulácsi lehúzta a rolót és büntetőt hárított, Schäferék az utolsó percben bukták a veretlenségüket

A Lipcse továbbra sem talált legyőzőre a német élvonalban.

NÉMETORSZÁG
A Bundesliga ötödik fordulójában az RB Leipzig 4-0-ra nyert az Augsburg ellen. Gulácsi Péter és Willi Orbán is végig a pályán volt. A 26. percben 2-0-s hazai vezetésnél tizenegyeshez jutott a vendég csapat, a magyar válogatott kapus azonban kivédte Gouweleeuw büntetőjét. A lipcsei csapat továbbra is veretlen és a 2. helyen áll a tabellán.

A 96. percig úgy nézett ki, hogy az Union Berlin is megőrzi a veretlenségét, de a Borussia Mönchengladbach a hosszabbításban egy fejesgóllal 1-0-ra verte a fővárosiakat. Schäfer András végigjátszotta a mérkőzést.

A VfB Stuttgart szintén egy utolsó percekben szerzett találattal mentett pontot a Wolfsburg otthonában. A hazaiak emberelőnyben sem tudták kihúzni a meccs végéig, 2-2 lett a vége. A Wolfsburg kispadján ott volt Dárdai Bence.

GÖRÖGORSZÁG
Az athéni Kallithea volt a Volosz FC vendége a görög Szuperliga 6. fordulójában. A hazaiak kapuját Kovács Dániel védte, Koszta Márk kezdőként 72 percet töltött a pályán, a végeredmény 1-1 lett.

SKÓCIA
A skót Premiership hatodik fordulójában a Motherwell 2-1-re nyert a St. Mirren ellen. Hegyi Krisztián a kispadon ült, posztriválisa büntetőt hárított a találkozón.

Gól és gólpassz nélkül is a meccs legjobbja lett a magyar válogatott szélső

Szoboszlai ziccere kimaradt, de nyert a Liverpool, Csoboth és Nego nem örülhetett

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC