nb1.hu

Grzelak szerint mindent megtettek a Vidi-játékosok, Blagojevic a szurkolóknak üzent

Szabó nagyon elégedett, Boér a szenvedélyt hiányolja.

 

Mint arról beszámoltunk, vasárnap három mérkőzést rendeztek az NB I 3. fordulójában. A nap kiemelt meccsén a Puskás Akadémia a Ferencvárost verte 2-1-re, erről, valamint Máté Csaba és Hornyák Zsolt értékeléséről itt írtunk:

Felcsúti mumus a Groupamában, legyőzte a Ferencvárost a Puskás Akadémia

A DVSC a ZTE-t győzte le 1-0-ra.

Srdjan Blagojevic: Gratulálok a játékosaimnak, és köszönöm a biztatást a szurkolóknak. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit meghívjak a csütörtöki, Rapid elleni mérkőzésünkre. A srácok megérdemelték ezt a győzelmet, rengeteg erőfeszítést tesznek az edzéseken is a siker érdekében. Van, amikor kevésbé jól futballozunk, de akkor is próbáljuk azt játszani, amit gyakorolunk a tréningeken. Jól kezdtük a meccset, aztán visszaestünk, de számítottunk erre, hiszen az volt az első alkalom, amikor ezzel a kezdőcsapattal álltunk fel. A cserék és a taktikai változtatások után közelebb kerültünk az ellenfél kapujához, nagyon örülök, hogy Alexandros Kyziridis betalált.”

Boér Gábor: „Megvoltak a lehetőségeink, hiányzott az, ami folyamatosan hiányzik a játékunkból: a gól. Picit szenvedélyesebb befejezésekre van szükségünk , hogy jobban akarjunk menni a gólért, gólpasszért egy-egy szituációba. A játékosaim a védekezést és a presszinget is becsületesen megvalósítják, helyenként szép futballt produkáltunk, de a befejezéseknél nem érzem, hogy meglenne a szenvedély, csak ezt tudom mondani. Jobban kell akarnunk gólt szerezni. Persze a kvalitáson is múlnak szituációk, de vannak olyan játékszituációk, amikor menni és érkezni kell, ezt hiányolom.”

DVSC-ZTE: a légiós első magyarországi gólja döntötte el a meccset

A Kecskemét szintén 1-0-ra nyert, méghozzá a Fehérvár ellen.

Szabó István:Nagyon készültünk a Fehérvár játékára, két mérkőzésüket is kielemeztük, és az első félidőben a játékosaim maradéktalanul betartották a megbeszélteket. Gyorsak és élesek voltunk és főleg a széleken meg tudtuk bontani az ellenfelünket. A pontrúgásokat is elemeztük, nem véletlen, hogy Iyinbor megkapta a lehetőséget, mert nagyon jó támadó fejesei vannak és pont egy ilyen szituáció után voltunk eredményesek. A második játékrésszel viszont már annyira nem voltam megelégedve. Ha az átmeneteink során pontosabbak vagyunk, hamarabb is lezárhattuk volna a meccset. Itt látszódott, hogy Horváthnak még van lemaradása, míg sajnos Banó-Szabóra sem számíthattunk sérülés miatt, aki ezekben a helyzetekben nagyon jó döntéseket szokott hozni. Erre az összecsapásra sem tudtunk teljes hetet készülni, nekünk még az egy nap is sokat számít taktikai szempontból, de rendkívül örülök annak, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot egy jó erőkből álló Fehérvár ellen.”

Bartosz Grzelak: “A múlt héten öt gólt kaptunk a Ferencváros ellen, így a héten sokat beszéltünk a csapattal a szilárd védekezés fontosságáról. Az első félidőben jól játszottunk, kompaktak voltunk, kevés helyet hagytunk az ellenfélnek, így csalódott vagyok, hogy egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, ami már sorozatban a második meccsen történt a múlt heti után. A második játékrészben az volt a célunk, hogy ne veszítsük el a koncentrációt és többet cseréltünk is, hiszen sok mérkőzés a 60. perc után dől el, és a cserék hoztak is új energiát a játékunkba. Voltak helyzeteink, közel voltunk az egyenlítéshez, de nem eléggé, egy kis szerencsével más eredmény születhetett volna. Csalódott vagyok, de nem tudok negatívat mondani a játékosaimra, mert végig küzdöttek. nagyon nehéz ellenfeleink voltak az elmúlt három fordulóban az Újpest, az FTC és a Kecskemét személyében, meglátjuk, hogy a bajnokság során más csapatok milyen eredményt tudnak majd elérni például itt Kecskeméten. Erősen kell kijönnünk ebből a helyzetből és optimistának kell maradnunk.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC