nb1.hu

Grazie Bonucci, jó hír Szalai Attilának

Távozott a magyar válogatott védő posztriválisa Hoffenheimből.

Az NB1.hu korábban írt arról, hogy Leonardo Bonucci Törökországba igazolhat, ami estére hivatalos is lett. Az Union Berlin olasz szupersztárja a Fenerbahcéhoz igazolt, akit új klubja be is csekkolt „a műhelyből”.

Ezek után a Bundesligában szereplő Hoffenheim bejelentette, hogy védője, Kevin Vogt az Union Berlinben folytatja karrierjét, épp Bonucci pótlásának reményében. Ez jó hír lehet a mellőzött Szalai Attilának, aki posztriválisa távozásával joggal reménykedhet több játéklehetőségben.

A 41-szeres válogatott Szalai édesapja épp a napokban lebegtette be fia távozását egy nyilatkozatban. Id. Szalai Attila azt mondta az M1-nek, hogy „ha ez velem történne, én biztos, hogy türelmetlenebb lennék. Atti dolgozik keményen, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Ha nem játszatja (az edzője) januárban – lesz három bajnoki -, akkor szerintem nincs értelme maradni Hoffenheimben. Nekem ez a véleményem.”

Szalai Attila klubrekordot jelentő összegért érkezett nyáron Bonucci új csapatától a Hoffenheimhez. Ehhez képest négy bajnokin és egy kupameccsen mindössze 333 percet játszott eddig.

Hoffenheim: Szalai Attila édesapja belengette a fia távozását?

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC