nb1.hu

Gólerős középpályást igazolt a Honvéd, változások a Kazincbarcika és a Soroksár keretében

Átigazolási hírek az NB II-ből.

BUDAPEST HONVÉD
Jelentős, 253 mérkőzésnyi NB II-es tapasztalattal bíró középpályással bővült a Honvéd kerete. Ahogy korábban megírtuk, Csilus Tamás a másodosztály 10. helyén végző Kazincbarcikától érkezett Kispestre, akivel kétéves szerződést kötött a klub.

A 29 éves labdarúgó a Ferencvárosnál nevelkedett és debütált az első osztályban, aztán a Pápa színeiben 21 NB I-es meccsen szerepelt. Csilus játszott Kisvárdán, Soroksáron, Siófokon, Szombathelyen, valamint Kazincbarcikán, a legutóbbi kilenc NB II-es idény során átlagban közel 27 bajnokin kapott lehetőséget és védekező középpályásként 15 gólt is szerzett.

KAZINCBARCIKA
Klasszikus középcsatárt igazolt a KBSC a 17 éves Katona István személyében. A Haladás fiatal támadója már 17 NB II-es bajnokin játéklehetőséget kapott és a PMFC ellen pontot érő gólt szerzett. Katona a magyar utánpótlás-válogatottban is pályára lépett, ahol 12 meccsen 4 gól a mérlege.

A DVSC korábbi játékosa, Pintér Ádám is Kazincbarcikán folytatja. A 22 éves támadó szélső a Lokitól távozván a Szeged, a Szentlőrinc, majd a Budafok játékosa volt.

SOROKSÁR
A védelem megerősítése érdekében Bolla Gergő érkezett a Haladás együttesétől, számolt be a Soroksár SC a közösségi oldalán. A 24 éves utánpótlás-válogatott játékos a pálya közepén és a bal oldalon is bevethető. Bolla a szombathelyiek saját nevelésű játékosa, az előző szezonban 20 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és 1 gólt szerzett.

Támadó fronton is erősít a Soroksár, az U17-es válogatott Somfalvi Bence az Illés Akadémiát követően a Puskás Akadémia második csapatában pallérozódott. A tavasszal bejelentett szerződéshosszabbításokat követően a rutinos kapus, Holczer Ádám és a 22 éves középpályás Köböl Krisztián is marad Soroksáron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC