nb1.hu

Hivatalos: Gera Zoltán távozik a Vasastól

Az angyalföldi alakulat hétfőn 1-0-s vereséget szenvedett az újonc Tatabányától.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Gera Zoltán távozik a Vasas éléről. A vezetőedző mellett Csizmadia Csaba másodedző is elhagyja feltehetően az angyalföldi csapatot. A hírek alapján a jelenleg NB III-as tartalékcsapatot irányító László András lehet az ideiglenes utód.

„Alázatból a Tatabánya fölénk nőtt” – Gera Zoltán a Vasas ellenfelét méltatta

A Vasas négy forduló után hét ponttal áll a másodosztályban, a Tatabánya elleni vereséget megelőzően a piros-kékek döntetlen játszottak a Kazincbarcikával, míg a Budafok és a Kisvárda ellen győzelmet arattak. Gerát még februárban nevezte ki a Vasas Desits Szilárd helyére, 18 meccsen 10 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség a mérlege.

Frissítés

A Vasas FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy Gera Zoltán és Csizmadia Csaba távozik a klubtól.

A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gera Zoltán vezetőedzővel, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel. Köszönjük nekik, amit a Vasasért tettek, további edzői karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk. Ameddig a távozó szakemberek végleges pótlása nem történik meg, NB II-es együttesünk irányítását ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az NB III-as csapatunk edzője, László András veszi át, a ma délutáni edzést már ő tartja az első csapatnak” – nyilatkozta Nagy Miklós sportigazgató.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC