nb1.hu

Füttykoncert a lelátóról, gólt sem tudott szerezni a Ferencváros a Banja Luka ellen

Nehezebb helyzetből várja a boszniai visszavágót Pascal Jansen csapata.

A Ferencváros meglepetésre 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a Borac Banja Luka ellen az Európa-liga-selejtező playoffkörének első mérkőzésén, így nem várhatja könnyű helyzetből a jövő csütörtöki, boszniai visszavágót.

Az első félidőben a Ferencváros mezőnyfölényben futballozott, de veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani. A két kapusnak szinte semmi dolga nem volt az első negyvenöt percben.

A játék képe a fordulást követően sem változott, bár a hazaiak egyszer-egyszer már legalább lövéssel próbálták tesztelni a vendégek kapusát. A játékrész felénél Pascal Jansen hármas cserével próbálta frissíteni csapatát, de az újonnan érkezők is gyorsan „beleszürkültek” a mérkőzésbe.

A hajrában a vendégek magabiztosan őrizték az eredményt, a lefújás előtt egy perccel pedig Manoljovic nagyot védett Kady fejesénél, így maradt a 0-0 – és a döntés a jövő hétre.

Európa-liga selejtező, 4. (utolsó) forduló, első mérkőzés:

Ferencváros-Borac Banja Luka (bosnyák) 0-0

Groupama Aréna, 13 167 néző v.: Nicholas Walsh (skót)

Ferencváros: Dibusz – Makreckis, Cissé, Knoester, Ramírez (Civic, 69.) – Abu Fani (Maiga, 60.), Rommens – Zachariassen (Kady, 82.) – Ben Romdhane (Misidjan, 60.), Varga (Pesic, 59.), Traoré

Borac Banja Luka: Manojlovic – Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcevic – Grahovac, Skorup (Pihler, 74.) – Kulasin (Hrelja, 78.), Savic, Sreckovic (Cavic, 62.) – Lukic (Hasukic, 78.)

sárga lap: Misidjan (93.), illetve Carolina (22.), Grahovac (74.), Kvrzic (78.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC