nb1.hu

FTC-Zalgiris: komoly megérzése van a litvánok edzőjének

 

Csütörtök este 20 órától a Ferencváros a Zalgirist fogadja a Konferencia-liga-selejtező utolsó körének visszavágóján. A magyar bajnok csoportkörös szereplése szinte biztos, hiszen a litvániai odavágót 4-0-ra nyerte meg.

Vlagyimir Cseburin, a Zalgiris vezetőedzője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, az első mérkőzésen több végzetes hibát követtek el, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a visszavágón ez ne forduljon elő

A szakember – akinek ez már a hatodik mérkőzése lesz a zöld-fehérek ellen, hiszen 2019-ben a Suduva, 2021-ben pedig már a Zalgiris szakvezetőjeként meccselt a Ferencvárossal, de négy vereség mellett eddig csak egy döntetlent ért el – az MTI kérdésére megjegyezte, tisztában vannak azzal, hogy ha gólt kapnak, abban a pillanatban eldől a párharc, ugyanakkor nekik a biztonságos játék mellett kockázatot is vállalniuk kell. Hozzátette: úgy érzi, most pozitív eredménnyel távoznak, azaz győznek a Groupama Arénában.

A 101-szeres litván válogatott, 39 esztendős csapatkapitány Saulius Mikoliunas leszögezte, súlyos vereséget szenvedtek ugyan a párharc első felvonásán, de a klub filozófiája megköveteli, hogy az utolsó pillanatig küzdjenek.

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC