nb1.hu

FTC: új esélyt kapnak a Sztankovics által elküldött légiósok, volt Real Madrid-játékost néztek ki

Owusu az Instagram-oldalán üzent.

Több olyan játékos is feltűnt az új szezonra készülő Ferencváros első edzésein, aki az utóbbi hónapokban, Dejan Sztankovicstól nem kapott lehetőséget.

A szerb edző által a téli átigazolási időszakban elküldött Anderson Esiti, Owusu Kwabena kettős nem távozott a klubtól, és a jelek szerint érdemes volt kitartaniuk, Pascal Jansennél ugyanis új esélyt kapnak – akárcsak a fegyelmi okok miatt a keretből márciusban fegyelmi okok miatt kikerült Alekszandar Pesics.

„A válogatottakat leszámítva a teljes keret megkezdte a felkészülést, minden játékosunk bizonyíthatja az új edzőnek, hogy a jövőben ki szeretné venni a részét a klub sikereiből” – mondta Hajnal Tamás sportigazgató a csakfoci.hu-nak.

Owusu ezzel a mondattal üzent kedden az Instagramon, megosztva a friss edzésfotóját: „Egy harcos mindig azért küzd, amiben hisz.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Owusu Kwabena (@officialkwabenaowusu) által megosztott bejegyzés

Az ulloi129.hu mindeközben arról számolt be, hogy a spanyol AS szerint a Ferencváros is érdeklődik az Eibar lejáró szerződésű jobbhátvédje, Álvaro Tejero iránt.

A 27 éves spanyolt az olasz Como, valamint Spanyolországból az Oviedo, az Alavés, a Leganés, az Almeira, a Granada, és Real Zaragoza is kinézte. Tejero a Real Madridnál nevelkedett, 2017-ben, Zinedine Zidane irányítása alatt a spanyol bajnokságban is bemutatkozott a madridi sztárcsapat színeiben, később az Albacetében és a Zaragozában is megfordult.

Az ulloi129.hu információi szerint valóban felmerült Tejero neve a klubnál, de jelenleg nem konkrét téma a szerződtetése.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC