nb1.hu

FTC-Tottenham: fontos információk a szurkolóknak

Bejelentést tett a jegyekről a Ferencváros.

Csütörtökön a Tottenhamet fogadja a Ferencváros az Európa-ligában.

A zöld-fehérek hétfőn bejelentették, hogy elindult az egymérkőzéses jegyek értékesítése.

A belépőket három kategóriában lehet megvásárolni (1. kategória: C3-C4-C5-C6 szektorok, 2. kategória: C2-D1-D2 szektorok, 3. kategória: B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok). A bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolók az 1. kategóriás jegyeket 14 ezer forintért, a 2. kategóriás belépőket 10 ezer forintért, míg a 3. kategóriás meccsjegyeket 6 ezer forintért vásárolhatják meg.

Akik nem rendelkeznek a 2024/25-ös bajnoki szezonra szóló bérlettel, az 1-es kategóriába (C3-C4-C5-C6 szektorok) 16 ezer, a 2-es kategóriába (C2-D1-D2 szektorok) 12 ezer, a 3-as kategóriába (B1-B2-B3-B4-D3-D4 szektorok) pedig 7 ezer forintért válthatnak jegyet.

A négy Európa-liga-főtáblás mérkőzésre érvényes bérletek továbbra is megvásárolhatóak, ezeknek az árairól ITT lehet tájékozódni.

A klub felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a jegyvásárlás legelső, elengedhetetlen feltétele továbbra is a szurkolói kártya megléte! Emellett fontos információ, hogy a megvásárolt jegyek átírására csak a mérkőzés dátumát megelőző pénztári munkanapig, a pénztár nyitvatartásának a végéig van lehetőség. Az eredeti jegy tulajdonosa vagy a vásárlója kezdeményezheti a jegy átírását e-mailben (jegypenztar@fradi.hu). Az átírás díjtalan. Az átírásról egyéb információk még a meccsjegy.fradi.hu oldalon találhatóak. Továbbá nincs sem diák, sem nyugdíjas kedvezmény az UEL-főtáblás mérkőzésekre, valamint a 6 éven aluli gyermekeknek is kötelező a jegyvásárlás, rájuk is a táblázatban szereplő árak érvényesek!

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC