nb1.hu

FTC: sejtelmesen reagált az átigazolási pletykákra a támadó

A gólörömére is kitért.

A Ferencváros kedden 5-0-s győzelemmel zárta a TNS elleni mérkőzést, így nagy lépést tett a BL-selejtező harmadik köre felé. A meccsen Marquinhos is gólt szerzett, a brazil légiós egy 11-est értékesített.

Nagy kérdés, hogy Marquinhos meddig marad a Fradi labdarúgója, mivel nemrég jeleztük, hogy Dejan Sztankovics csapata, a Szpartak Moszkva állítólag 5 millió euróért szerződtetné.

A pocsék rajt után az FTC légiósával erősítene Sztankovics

A Nemzeti Sport egy interjút készített az FTC játékosával, a beszélgetés során szóba került a gólöröme és a róla szóló átigazolási pletyka is.

„Nem kell mindig mindenbe valamit belemagyarázni, örülök a gólomnak, imádom ezt a klubot. Rengeteg minden jár a fejemben, láthatják, mennyire szeretek a Ferencvárosban futballozni, milyen sokat jelent nekem. Ráadásul a családom is megszerette Budapestet, a kisfiunk itt született a magyar fővárosban. Az életben vannak nehéz döntések, nagyon ritka eset a mai futballban, hogy valaki a teljes pályafutását ugyanannál a csapatnál tölti. Csak akkor távozom, ha azzal a klub is jól jár. Meglátjuk, mit tartogat számomra a jövő, de a Fradinak mindig helye lesz a szívemben” – fogalmazott Marquinhos.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC