nb1.hu

FTC-Olympiakosz: sztárbíró fújja a sípot

A BL-ben és az El-ben is döntőt vezethetett.

A Ferencváros csütörtök este az Olympiakoszt fogadja a Groupama Arénában. Az első meccsen a görögök hazai környezetben nyertek 1-0-ra, a találkozó egyetlen gólját el-Kabí lőtte a 83. percben. Köztudott, hogy amelyik gárda sikerrel veszi ezt a párharcot, az bejut a nyolcaddöntőbe a Konferencia-ligában.

Olympiakosz-FTC: a VAR meghiúsította a Ferencváros álomrajtját

Az UEFA döntése szerint Clément Turpin fogja fújni a sípot a Fradi-Olympiakosz mérkőzésen. A 41 esztendős francia bíró assszisztensei Nicolas Danos és Erwan Finjean lesznek, míg a negyedik játékvezetői tisztséget Ruddy Buquet tölti be. Turpint nyugodtan nevezhetjük sztárbírónak, ugyanis 2021-ben az Európa-ligában kapta meg a finálét, egy évvel később pedig a BL-döntőben bizonyíthatott. Érdekesség, hogy Turpin 2022-ben az Anglia-Magyarország összecsapáson is letehette a névjegyét. Talán mindenki tudja, hogy a mieink Wolverhamptonban 4-0-ra diadalmaskodtak.

Az FTC-Olympiakosz ütközet csütörtökön 21 órakor kezdődik. Kubatov Gábor néhány órája bejelentette, hogy telt ház lesz a Groupama Arénában.

FTC-Olympiakosz: Kubatov Gábor fontos bejelentést tett

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC