nb1.hu

FTC: Kubatov Gábor elárulta, mennyi időt kell kihagynia a kulcsembernek

Szurkolói ankétot tartott a Ferencváros.

Szerdán szurkolói ankétot tartott az FTC. Az ulloi129.hu cikkéből kiderül, hogy Adama Traoré súlyos sérüléssel bajlódik. Kubatov Gábor a légióssal kapcsolatban elmondta, hogy valószínűleg nyolc hetet kell kihagynia. A Fradi húzóembere a Mali-Dél-Szudán Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőn dőlt ki a sorból a múlt héten. Traoré a mostani idényben tizenkét tétmeccsen tíz gólt szerzett a Ferencvárosban, emellett öt gólpasszt kiosztott.

A Ferencváros elnöke az edzőváltásáról szintén elmondta a véleményét. Köztudott, hogy Máté Csaba helyét Dejan Sztankovics vette át.

„Ismerhetnek már 13 éve. A döntéseinket sokszor megkérdőjelezték, de az idő mindig igazolta ezek helyességét. Kérem, bízzanak bennem! Csabával több, mint tíz évet dolgoztam együtt, kifejezetten jó emberi kapcsolatunk volt, de úgy éreztem, nekünk harcosabb karakter kell. Napokat gondolkodtam azon, hogy mi a jó döntés. A mi Fradinknak egy olyan karakterre van szüksége, mint Sztankovics, aki az Internazionale edzője akar lenni, és ha ilyen céljai vannak, egy Ferencvárosnál nem bukhat meg. Elmentünk egyik este vacsorázni és tett nekem egy esküt, és ott bevallom, nagyon meghatódtam. Azt mondta, pontosan tudja, milyen nehéz döntés volt egy 10 meccsből 9-et megnyerő edzőt elküldeni, ezt a bizalmat meg fogja hálálni az utolsó véréig” – idézi Kubatov Gábort a fradi.hu.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC