nb1.hu

FTC-KTE: tavaly a bajnok egyszer sem tudta legyőzni az újoncot

A Fradi szeretné végre megszakítani a Kecskemét elleni rossz szériát.

Szerdán este a NB I első fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolja a Ferencváros, a tavalyi ezüstérmes Kecskemétet látja vendégül. A Fradi jobbhátvédje, Botka Endre korábban egy fél szezont már kölcsönben játszott a mai ellenfél csapatában, és jól emlékszik az előző szezonra, amikor nem sikerült legyőzniük Szabó István csapatát.

„Kecskemét az előző idényben kiugróan teljesített, végig kiegyensúlyozottan, jól, sőt sokszor kifejezetten élvezetesen futballozott, megérdemelten lett ezüstérmes mögöttünk. Sajnos a legutóbbi bajnokságban egyszer sem tudtunk győzni a KTE ellen, ezért is fontos nekünk a meccs, szeretnénk végre lezárni ezt a negatív sorozatot. A Kisvárda elleni vasárnapi siker után újabb hazai győzelemmel szeretnénk folytatni bajnoki szereplésünket.

A válogatott védő szerint a csütörtöki Konferencia-liga győzelem után ismét jó úton a csapat, és Botka a szurkolókat is méltatta.

„Az összes csapattársamon azt láttam, hogy nagyon szeretett volna bizonyítani, talán az elején ez kicsit a játékunk rovására is ment, mindenki pontosan azt szerette volna csinálni, amit korábban, az edzéseken gyakoroltunk. Később aztán mindenki feloldódott, hozzátette a magáét a meccshez és ezért nyertünk. Hálásak vagyunk a szurkolóinknak, amiért ilyen nagy létszámban kilátogattak, sőt, hátrányban is támogatták a csapatot.

A Ferencvárosi TC – Kecskeméti TE élvonalbeli bajnoki találkozó ma este 8 órakor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC