nb1.hu

FTC: kiakadtak a válogatott légiósra a hazájában – sajtóhír

Nem először történik meg ez a labdarúgóval.

Az elmúlt napokban az ecuadori válogatott Brazíliával és Peruval játszott vb-selejtezőt. A meccseken akár Cristian Ramírez is bizonyítási lehetőséget kaphatott volna, ám az FTC labdarúgója a Borac elleni El-selejtezős párharc visszavágóján megsérült, ezért nem számíthatott rá a szövetségi kapitány.

Aznap, amikor Ecuador Brazíliával játszott, a Fradi a Balatonfüred ellen lépett pályára, és a zöld-fehérek kezdőjében ott volt Ramírez, ez pedig az ecuadoriaknak nem igazán tetszett – erre a hírre az ulloi129.hu bukkant. Az szintén meglepte a dél-amerikaiakat, hogy a 30 éves játékos a hét elején edzésfotókon mosolygott, pedig korábban sérülésre hivatkozott.

„Az ecuadori lapok emlékeztetnek rá, hogy a „Szuperegér” (El Super Ratón) egyszer már lemondta a válogatottságot és nagy meglepetést keltett, hogy augusztusban a frissen kinevezett szövetségi kapitány, Sebastián Beccacece meghívta a játékost. A Bolavip megemlíti azt is: nem ez az első eset, hogy Ramírez sérültet jelent, majd pályára lép klubcsapatában. Azt már mi tesszük hozzá: aligha játszott volna, hiszen az ecuadori csapat egyik sztárja épp a Brighton játékosa, a balhátvéd Pervis Estupinán” – olvasható az ulloi129.hu cikkében.

Ramírez 21-szer szerepelt hazája válogatottjában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC