nb1.hu

FTC: izraeli középpályás érkezhet, távozhat a támadó

Kérdéses a védő jövője.

Az ulloi129.hu szerint Mahmud Dzsaber felkelthette a Ferencváros érdeklődését. A 24 esztendős védekező középpályás jelenleg az izraeli élvonalban edződő Maccabi Haifa együttesének a tagja. Könnyen elképzelhető, hogy Dzsaber szerződtetése a Szpartak Moszkvánál szintén téma lehet, mivel az orosz csapat új vezetőedzője, Dejan Sztankovics is kiszemelhette magának a futballistát, aki eddig 3-szor szerepelt az izraeli válogatottban.

Közben Adama Traoré klubot válthat, mivel a Fradi támadóját állítólag a Sturm Graz, a Fulham és a Rangers egyaránt figyeli. A 28 éves légiós ebben az idényben 26 tétmeccsen szerepelt az FTC-ben, a fellépéseit 14 góllal és 5 gólpasszal zárta.

Mats Knoestert a Fradi a dán Aarhus csapatának adta kölcsön 2023 szeptemberében. A holland védő jövőjével kapcsolatban Wessel Weezenberg nyilatkozott:

„Nem született még döntés. A klubnak (az AGF-nek – a szerk.) van vételi opciója, de még nem éltek vele. Az elkövetkező néhány hétben el kell dőlnie, mi legyen. Megbeszélésekre, tárgyalásokra van szükség, de először döntést kell hoznia a klubvezetésnek. Pozitív érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, de még egy kicsit korai lenne bármit is mondani. Akárhogy is, Mats jól érezte magát Dániában. Jól érezte magát Mats, szereti Dániát és az Aarhust és szeret itt játszani, de a szezon egy részét sérülés miatt kihagyta, így ez kissé elhalasztotta a döntést” – idézi a játékosügynököt az ulloi129.hu.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC