nb1.hu

FTC-Hamrun: nem érte el összes célját a Fradi, elégedett volt csapatával a máltai edző – reakciók

Máté Csaba már a következő ellenfélről beszélt.

Hazai pályán 2-1-re nyert, így 8-2-es összesítéssel jutott tovább az FTC a máltai Hamrun Spartans ellen az EKl-selejtező 3. fordulójának visszavágóján. A találkozót követően értékeltek a vezetőedzők.

Máté Csaba (FTC): Pozitívum, hogy összejött a kettős győzelem. Azt a célt viszont nem tudtuk elérni, hogy ne kapjunk gólt, de így is teljesen megérdemelten sikerült fordítani annak ellenére, hogy elöl ma nem voltunk hatékonyak. Ez nem az a mérkőzés volt, melyen kockáztatni kellett volna, így ezúttal volt lehetőség, hogy a kisebb-nagyobb problémával küzdő játékosok pihenőt kapjanak. Máté kifejtette, a következő, Zalgiris elleni párharcnak lesznek nehezítő körülményei, például idegenben műfüvön kell majd játszani. 

Az FTC edzőjétől az NBI.hu is kérdezett, miszerint a hétvégi Puskás Akadémia elleni három belső védős rendszeren, miért történt változtatás és lett újra négyvédős. Végleg lekerült a napirendről ez a játék rendszer vagy van még terv a megvalósítására? Máté Csaba elmondta, hogy az az opció továbbra is él, de a mai elképzelt játékhoz ez a felállás volt tervben. 

A rivális olasz mestere, Luciano Zauri arról beszélt, hogy egy jó meccset szerettek volna játszani, ez pedig javarészt sikerült is a csapatának. Összességében elégedett a látottakkal.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC