nb1.hu

FTC: Hajnal Tamás elmondta, milyen szempontok alapján választják ki az új edzőt

Magasra teszik a lécet a Fradinál.

Pár napja dőlt el, hogy Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva csapatánál folytatja a karrierjét. Az FTC-től távozó szakembert az Újpest elleni vasárnapi bajnokin Leandro fogja pótolni.

Hajnal Tamás a Ferencváros hivatalos oldalának elmondta, milyen szempontokat fognak mérlegelni az új edző kiválasztásánál.

„Szakmailag legyen felkészült, a modern trendeket ismerje, alkalmazni tudja. Nemzetközi keretünk van, találja meg a hangot a játékosokkal, európai kupákban szerzett tapasztalattal rendelkezzen. Magasra tesszük a lécet, az elérhető opciók közül a legjobbat szeretnénk választani” – fogalmazott a Fradi sportigazgatója.

A beszélgetés során Sztankovics búcsúja szintén téma volt:

„Jól dolgoztunk együtt, én azt éreztem rajta, tisztelte a klubot, tisztelte a munkatársakat. Egy jó tavaszt produkáltunk, az utolsó két meccset leszámítva persze, illetve azért a hazai Olympiakosz elleni EKL-meccs után is volt bennünk hiányérzet. Viszont beindult egy folyamat, a terv az volt a projekt szerint, hogy az első állomás a bajnoki cím, a fő cél pedig az európai kupában sikeresség. Ő erről lemondott” – hangsúlyozta Hajnal Tamás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC