nb1.hu

FTC: erősségeiről, becenevéről és a szurkolókról is beszélt az új igazolás

Egyértelmű célt tűzött ki.

Vasárnap eldőlt, hogy Virgil Misidjan személyében 31 éves támadóval bővült a Ferencváros kerete. A zöld-fehérek új labdarúgója eddig 3-szor szerepelt Suriname válogatottjában.

Rutinos válogatott támadó szélsőt igazolt a Ferencváros

A bejelentést követően a Vura becenévre hallgató labdarúgó a FradiMédiának nyilatkozott. A rutinos játékos kijelentette, hogy a Fradinak be kell jutnia a csoportkörbe az Európa-ligában.

„Azért választottam a Fradit, mert a magyar bajnok, elképesztő szurkolókkal. Szombaton ott voltam a derbin, lenyűgöző atmoszféra volt, éreztem az energiát. Nagyon jó holland edzővel dolgozhatok együtt. Ezért választottam az FTC-t. Úgy gondolom, a gyorsaságom és az egy az egy elleni szituációk az erősségeim. Szeretek kreatív lenni, és nagyon remélem, hogy a képességeimmel a csapat hasznára lehetek, gólokkal és gólpasszokkal segíthetek, így pedig nagy örömet szerezhetek a szurkolóknak. Abena mintha a testvérem lenne, a suriname-i válogatottban is együtt játszunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, mindig elmondtuk egymásnak, hogy reméljük, egyszer egy klubban szerepelhetünk majd. Sok jót mondott a csapatról, a szurkolókról, a városról és az egész klubról. Ez a közös beszélgetés is sokat segített a döntésemben. Nagyszerű érzés, hogy itt játszhatok, nagyon izgatott vagyok. Hollandiában, ahol születtem, az volt a szokás, hogy mindenkinek volt egy harmadik neve, amit így beillesztettünk a születési nevünkbe. Amikor profi futballista lettem, akkor kezdtem el használni a Vura becenevet, amelyet a mezem hátuljára is felírattam. Amikor a Ludogorecben játszottam és nagy sikereket értünk el, akkor is a Vura név szerepelt a mezemen. Nagyon örülnék, ha a Fradiban is ilyen mezzel léphetnék pályára. Az FTC-től, mint magyar bajnoktól elvárás, hogy kiharcolja a csoportkört az Európa-ligában. Persze két kemény meccs vár ránk, de a keret erősségét látva tovább kell jutnunk” – mondta Virgil Misidjan.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC