nb1.hu

FTC: egyértelmű célt tűzött ki az új szerzemény – videó

Akad ismerőse a keretben.

Szombaton jelentette be az FTC, hogy Ismail Aaneba személyében francia védőt szerződtetett. A 24 éves futballista legutóbbi csapata a Sochaux volt, de a Ferencvároshoz szabadon igazolható labdarúgóként került.

Aaneba a szerződés aláírása után a Fradi Médiának nyilatkozott. A játékos többek között jellemezte a stílusát, emellett egyértelmű célt fogalmazott meg, hiszen szeretné bajnoki címhez segíteni a zöld-fehér gárdát, továbbá abban bízik, hogy a nemzetközi porondon is jó teljesítményt nyújt majd a Fradi.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan ambiciózus klubhoz csatlakozhatok, mint a Ferencváros. Alig várom, hogy találkozzak a szurkolókkal, és megismerjem a társaimat. Régóta tartjuk a kapcsolatot Hajnal Tamással, aki elmondta, hogy milyen úton halad a klub, mik a célok. Minden teljesen természetesen történt, nem kellett sok, hogy meghozzuk a döntést. Egy nyugodt, kemény védőnek tartom magam, aki nem fél a kontaktoktól. Szeretném bajnoki címhez segíteni a klubot, illetve szeretném, hogy jól szerepeljünk Európában. Még nem találkoztam Ibrahim Cissével, így személyesen nem ismerem őt, de már játszottam ellene a francia másodosztályban. Alig várom, hogy csapattársként is találkozzak vele” – mondta Aaneba.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC