nb1.hu

FTC: Belga középpályás érkezhet a holland élvonalból – sajtóhír

Állítólag már ajánlatot tett a Ferencváros.

Pascal Jansen érkezése után nem meglepő, hogy a Ferencvárosnál fókuszba került a holland bajnokság. A telegraaf.nl magyarországi informátoraira hivatkozván közölte, hogy a magyar bajnok szeretné Budapestre csábítani a Go Ahead Eagles belga középpályását, Phillipe Rommenst.

A 26 éves korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó az előző szezonban 25 meccsen lépett pályára összesen, 5 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott a holland élvonalbeli csapatban. Mindezt úgy, hogy januártól bokaszalag-szakadás miatt közel három hónapot kihagyott. Rommens a középpálya minden pontján bevethető, kifejezetten jó pontrúgónak számít, mind szögletek, mind szabadrúgások tekintetében.

A holland hírportál információi szerint az FTC komoly ajánlatot tett a belga játékosért.

Rommens a PSV utánpótláscsapatában nevelkedett – abban az időszakban, amikor ott dolgozott Pascal Jansen is – de ott nem kapott profi szerződést. 2018-tól három évet töltött a Top OSS csapatánál a másodosztályban, majd 2021-ben került a deventeri csapathoz, ahol 94 meccsen 11 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Rommensnek 2025 nyaráig van szerződése jelenlegi csapatával, és a Transfermarkt szerint 3,5 millió euró a piaci értéke.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC