nb1.hu

Friss hírek Varga Barnabás állapotáról

Az Európa-bajnokság legijesztőbb pillanata volt.

A skót-magyar Eb-mérkőzés 68. percében, egy Szoboszlai-szabadrúgást követően Varga Barnabás ütközött a skót kapussal, Gunn-nal, ami után nagyon ijesztően, görcsbe rándult testtel a földre zuhant.

A magyar játékosok azonnal stabil oldalfekvésbe helyezték őt, majd a helyszíni stáb érthetetlenül lassú beavatkozását követően megkezdődött az ápolása.

Az NB1.hu helyszíni információi szerint gyorsan stabil állapotba került, mozgatta a lábát a hordágyon, a kórházba szállításakor pedig kommunikált.

FRISSÍTÉS, 23:21:

Amikor a mentőbe betették Vargát, hüvelykujját feltartva üzent: a körülményekhez képest rendben van. A kórházban vizsgálatok várnak rá.

FRISSÍTÉS, 23:51:

Marco Rossi az M4 Sportnak adott interjújában megerősítette, hogy Vargának stabil az állapota, kórházban van, az Eb biztosan vége számára. Az, hogy meg kell-e őt műteni, egyelőre kérdéses – Sallai Roland a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy valószínűleg igen, kisebb műtét vár rá.

FRISSÍTÉS, 0:07:

Vargának az arccsontja tört el, valószínűleg műtét vár rá.

0:25: AZ MLSZ KÖZLEMÉNYE:

“Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a Ferencváros csatárára. Az éjszakát a kórházban tölti Stuttgartban. Az egész csapat szorít érte!”

12:21: A Ferencváros csapatorvosa szerint Varga Barnabás többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett. Vargára műtét vár, ha minden jól megy, szerdán hagyhatja el a kórházat.

14:04: Varga Barnabás édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a magyar válogatott játékost hétfőn délelőtt megműtötték.

„Feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra. A műtétet végrehajtották, Barni kedvese ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá. Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk” – nyilatkozta Varga András.

17:41: Reagált az UEFA a kritikákra.

Varga Barnabás sérülése: reagált a vádakra az UEFA

19:52: Ezúttal Varga Barnabás párja nyilatkozott.

Nem lehet leírni, mit éreztünk, az egész rémálom volt, nem is szeretnék erről beszélni. A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túlesett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni” – idézi az nso.hu Varga Barnabás párját, Laurát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC