nb1.hu

Fiatal támadóval erősített a DVTK, az FTC ellen már a padon ült

Hivatalos még nem jelentették be az érkezését.

Új játékos tűnt fel szombaton a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál, szúrta ki a boon.hu. A Ferencvárosi TC elleni hazai mérkőzés előtt Nikola Gluscevic neve is bekerült a meccs jegyzőkönyvébe, a cserék közé. A montenegrói játékos a 99-es számú mezben ült a kispadon, de nem lépett pályára a fővárosi csapat által 2-0-ra megnyert bajnokin.

A 23 éves montenegrói támadó több, mint egy hónapja a DVTK-val készül, az első csapatban két felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, ám szerződtetéséről a mai napig nem számolt be a diósgyőri klub, annak ellenére, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankja szerint július 22-én a csapat igazolt labdarúgója lett.

A fiatal labdarúgó az előző évadban két csapat játékosa volt: a 2023/24-es idény őszi szezonjában a szerb másodosztályú FK Kolubara Lazarevac, tavasszal pedig a szlovén másodosztályú NK Dekani keretének a tagja volt. Egyik együttesben sem jutott sok játéklehetőséghez. Nikola Gluscevic édesapja Igor Gluscevic, aki egy nyári új igazolás, a szintén montenegrói Marko Rakonjac menedzsere.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC