nb1.hu

Fiatal szerb játékos érkezett Győrbe és Diósgyőrbe, a Vidi leigazolta a ZTE csapatkapitányát

Átigazolási hírek az NB I-ből.

DVTK
Szerb U21-es válogatott belső védőt vett kölcsön a DVTK Oroszországból. A 190 centiméter magas Uros Drezgics csatlakozott új társaihoz a nyári edzőtáborban, számolt be a diósgyőri klubhonlap.

Drezgics a belgrádi FK Csukaricski akadémiáján készült a profi pályafutására. A 18. születésnapja előtt bemutatkozott az élvonalban, majd fokozatosan építették be a védelem közepébe, aminek része volt a nemzetközi rutin megszerzése is. Az Ekl-ben 6, az El-ben 2 selejtező mérkőzést játszott, miközben 9 alkalommal viselte a szerb U21-es válogatott mezét is.

Tavaly szeptemberben 1,5 millió eurót fizetett a 21 éves hátvédért a Rubin Kazan, aki az orosz bajnokságban többnyire a kispadon ült, játéklehetőséget nem kapott, a kupában viszont kétszer is kezdőként lépett pályára.

ETO
Szerb-magyar kettős állampolgárságú belső középpályást igazolt Miljan Krpics személyében a Győri ETO. A 21 éves játékos a Hajduk Kula ifjúsági csapatában kezdte labdarúgó pályafutását, majd 2022-ben a Topolyai SC-hez igazolt. A védekező középpályásként és akár belső védőként is bevethető játékos 2023 augusztusában szerződést kötött az FK Vozdovac csapatával, ahol 13 mérkőzésen lépett pályára.

FEHÉRVÁR
Ahogy korábban megírtuk, Bedi Bence a Vidiben folytatja pályafutását. A rutinos középpályás 2011 augusztusában Zalaegerszegre került és 2015 februárjában mutatkozott be a ZTE felnőtt csapatában. Bedi az NB II-ben 135 mérkőzésen 12 gólt szerzett és a 2018/19-es szezon összes bajnokiján pályára lépve kulcsembere volt a ZTE bajnoki címet szerző és ezzel a feljutást kivívó gárdájának.

Az NB I-ben Bedi 141 találkozón 7 gólt lőtt. 2023-ban Magyar Kupa-győztes lett, aminek köszönhetően tavaly nyáron az európai porondon, az Európa Konferencia-ligában is bemutatkozhatott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC