nb1.hu

Fiatal balhátvédet igazolt a Kecskemét

A Mezőkövesdnél lejáró szerződésű Kotula Máté pénteken aláírta megállapodását a Kecskeméti TE-vel – írják a klub honlapján. A legutóbb Kazincbarcikán futballozó 22 éves játékos még sosem lépett pályára az NB I-ben.

Kotula Máté Szolnokon kezdett el futballozni, majd a Puskás Akadémiánál tett hároméves kitérője után, visszatérve a MÁV-ban mutatkozott be a felnőttek közt az NB III-ban, 2018-ban. A szolnokiakkal rögtön bajnok lett a magyar harmadosztályban, majd további két idényen át az NB II-ben fontos láncszeme volt az együttesnek. 2020-tól már a Mezőkövesd kölcsönjátékosaként egy idényt a Szolnok után Budafokon, majd felet-felet Diósgyőrben és Dorogon is eltöltött, a mögöttünk hagyott szezonban pedig Kazincbarcikán futballozott. Miután a szerződése lejárt az NB I-ből kieső Mezőkövesdnél, szabadon igazolható játékosként csapott le rá a Kecskemét.

Kotula Máté a 2023/24-es idényben 27 bajnokin három-három gólt és gólpasszt jegyzett a Kazincbarcika színeiben, az NB II-ben összesen 118 találkozón lépett pályára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC