nb1.hu

Ferencváros: Csercseszov odaszúrt Sztankovicsnak

Szurkolni fog a magyar válogatottnak az Eb-n, csak a szépre és a jóra emlékszik a ferencvárosi kalandból.

Interjút készített Sztanyiszlav Csercseszovval a Nemzeti Sport.

A Ferencvárostól tavaly nyáron menesztett 60 éves edző többek között Dejan Sztankovics távozásáról és a Szpartak Moszkvához igazolásáról is elmondta a véleményét.

„(…)  Nehéz erre mit mondani… Amíg én voltam az FTC vezetőedzője, egyetlen pillanatra sem inogtam meg. Büszke voltam, hogy ilyen nagy múltú klubban dolgozhatok, és hogy Magyarország legjobb csapatának vezetői bíznak bennem. Részemről ez nem csupán duma volt. Pedig higgye el, akadtak kecsegtető ajánlataim, előfordult, hogy a fizetésem többszörösét ajánlották. Mégsem fordult meg a fejemben egyetlen pillanatra sem, hogy hátba szúrjam a Ferencvárost. Ha dolgozom valahol, szívvel-lélekkel teszem, csak arra összpontosítok, hogy ott érjek el sikereket. De még véletlenül sem szeretnék Dejan Sztankovics fölött pálcát törni. Így határozott, az ő élete, az ő karrierje.

(…) A Ferencvárossal a Bajnokok Ligája-selejtezőben indulhatott volna, a Szpartaknál erre nem lesz lehetősége. Egyébként pedig úgy gondolom, ha a feleség egy másik férfi kedvéért elhagyja a férjét, sohasem lehet tudni, ki a szerencsésebb… A nő vagy pedig a férj, aki megszabadult tőle.”

Az Európa-bajnokságon szurkolni fog a magyar válogatottnak.

„Drukkolok nekik! Több meccsét is láttam Marco Rossi szövetségi kapitány együttesének, a legutóbbi Európa-bajnokságon is kitűnően teljesített, meglehet, az idén továbbjut a csoportjából. Stabil csapat, amely felszívja magát az erősebb riválisokkal szemben. Fontos, hogy az Eb-rajtig hátralévő két hétben ne sérüljön meg senki. Korábbi játékosaimnak, Dibusz Dénesnek, Botka Endrének és Varga Barnabásnak külön szurkolok. Vargát annak idején Paksról az én kedvemért szerződtettük, az előző idényben láthattuk, milyen futballra képes, nagyszerű csatár.”

Csercseszov emellett elmondta: a ferencvárosi korszakából csak a szépre és a jóra emlékszik, ajánlatai pedig folyamatosan vannak, de ő nem szeretne semmit sem elsietni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC