nb1.hu

Felcsútról érkezett magyar középpályás a Vidihez, két fiatal játékosát jutalmazta az ETO

Ahogy korábban megírtuk, Ominger Gergő Székesfehérváron folytatja pályafutását.

Magyar U21-es válogatott középpályást szemelt ki a Vidi

A Fehérvár FC egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia FC 21 éves utánpótlás-válogatott középpályását.

Ominger Gergő 2002. szeptember 25-én született Győrben. A Rába-parti városban kezdett el futballozni, 2008 és 2017 között a győriek utánpótlás-játékosa volt, majd 17 évesen a Puskás Akadémiához igazolt. Ominger végigjárta a felcsúti utánpótlás-csapatokat, a 2020/21-es szezonban két mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, majd 2021-től kölcsönben Csákváron szerepelt. Három szezon alatt 58 mérkőzésen 5 gólt és 3 gólpasszt szerzett a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Fejér vármegyei együttesben.

Az ETO FC Győr profi szerződéssel jutalmazta két akadémistáját.

A 19 éves Kulcsár Martin az ETO-ban ismerkedett meg a labdarúgással, itt járta végig a szamárlétrát, ami alatt minden korosztályban meghatározó játékosa volt a csapatnak. A felnőtt labdarúgásban a 2022/23-as szezonban debütált, amikor az ETO Akadémia színeiben pályára lépett a Bicske otthonában és egy alkalommal magára ölthette az U18-as korosztály válogatott mezét is.

Décsy Ádám 17 éves kora ellenére olyan teljesítményt nyújtott az elmúlt időben, amivel ő is kiérdemelte, hogy aláírhassa profi szerződését. A fiatal játékos Veszprémben kezdett el futballozni, ahonnan Fehérvárra került, tavaly nyár óta pedig már az ETO zöld-fehér mezét viseli. Kulcsárhoz hasonlóan ő is büszke rá, hogy Győrben kapta meg ezt a hatalmas lehetőséget.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC