nb1.hu

Felcsúti labdarúgókra cserélheti legjobbját a Honvéd

A szurkolók elbeszélgettek a csapattal.

A Budapest Honvéd gyalázatos vereséget szenvedett Soroksáron a Merkantil Liga 5. fordulójában, amivel kieső, utolsó előtti helyen áll a csapat.

NB II: tökutolsó a Honvéd, négyet kapott a Vasas

A szurkolókban forrnak az indulatok, sőt, a vasárnapi vereséget követően elbeszélgettek a csapattal, amiről ez az írás tanúskodik. Az Ultras Kispest által aláírt közleményben az áll, hogy:

A Kanyar nem hagyta szó nélkül a vasárnap történteket. Nemtetszésünket közvetlenül a meccs után a csapat és a vezetés tudtára adtuk, személyesen.

 

Olaj lehet a tűzre, hogy az NB1.hu információi szerint a csapat legjobbjának számító Kerezsi Zalán a Puskás Akadémiánál köthet ki. Pedig eddig arról is szó volt, hogy akár az Egyesült Államokba igazolhat az MLS egyik csapatához. Az U21-es válogatott támadóért cserébe Bévárdi Zsombor és egy fiatal játékos érkezhet Kispestre. Utóbbi játékossal teljesíthetné a klub a fiatal ajánlást, és így az emiatt játszó Gyetván Márk helyett akár újra Dúzs Gellért védhetne a kapuban.

Honvéd: újabb válogatott játékos távozhat

Kerezsi Zalán 2 gólt szerzett az eddig eltelt öt fordulóban, az előző NB II-es szezonban pedig 11 találatig jutott. Azon túl, hogy a Kispesten picit sem kedvelt felcsúti csapathoz igazolhat, tényleg nehéz elképzelni, hogy jelen állás szerint ki fog gólokat szerezni az egyelőre a tabella hátsó régiójából menekülő csapatban.

FRISSÍTÉS:

10-szeres magyar válogatott játékos készül a Honvédnál, támadót igazolhat a ZTE

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC