nb1.hu

Európa-liga: Szoboszlai nélkül is ment a Liverpoolnak

A Fiorentina kiütéses győzelmet aratott a Csukaricski ellen.

Az Európa-liga E-csoportjában a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool fogadta a Toulouse-t. A magyar válogatott csapatkapitánya ezúttal – mint eddig mindkét korábbi El-találkozón – a kispadon kezdte a mérkőzést. A hazaiak Diogo Jota találatával szerzett vezetést, majd hiába egyenlítettek a franciák, Endo Vataru, illetve Darwin Nunez góljaival megnyugtató előnnyel mehetett félidőre a Liverpool.

A fordulást követően Gravenberch is betalált, így már 4-1-re vezettek az angolok, majd a hosszabbításban Mohamed Szalah állította be az 5-1-es végeredményt. Szoboszlai Dominik nem állt be, vele először fordult elő, mióta a Liverpool játékosa, hogy nem kapott játéklehetőséget.

Bolla Bendegúz azonban kezdőként kapott helyet a svájci Servette csapatában, mely idegenben lépett pályára a moldovai Sheriff Tiraspol ellen. Bolláék az első játékrész hajrájában megszerezték a vezetést Crivelli révén, így 0-1-es állásnál vonultak szünetre a csapatok. A magyar válogatott hátvéd a 76. percig volt a pályán, majd lecserélését követően egyenlített a Sheriff.

Európa-liga, 3. forduló:
Liverpool (angol) – Toulouse (francia) 5-1 (3-1)
Liverpool: Szoboszlai Dominik
Sheriff (moldáv) – Servette (svájci) 1-1 (0-1)
Servette: Bolla Bendegúz kezdőként 76 percet kapott.

Az Európa-konferencialigában Fiorentina – Csukaricski mérkőzést rendeztek az F csoport másik mérkőzésén. Az olaszok már szűk fél óra alatt hárommal vezettek Beltran duplájának, valamint Ikoné találatának köszönhetően. A 36. percben ráadásul emberelőnybe kerültek Luka Szubotics kiállítása miatt. A második játékrészben betalált még Sottil, Martinez, valamint Lopez a Fiorentina 6-0-s sikerével a csoport élére állt.

Európa-konferencialiga, 3. forduló:
Fiorentina (olasz) – Csukaricski (szerb) 6-0 (3-0)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC