nb1.hu

Európa-liga: megérzése támadt Csercseszovnak – reakció

A szurkolóknak is üzent a vezetőedző. 

Ahogy arról beszámoltunk a budapesti döntő nagykövete, Gera Zoltán a Bayer Leverkusen csapatát húzta ki a magyar bajnok ellenfelének az El-nyolcaddöntőben.

A sorsolást követően az FTC vezetőedzője Sztanyiszlav Csercseszov a klub hivatalos oldalán értékelte a párosítást, valamint a szurkolóknak is üzent.

Csütörtök este volt elég időm, hogy a Manchester United-Barcelona mérkőzést nézzem, de valamilyen megérzésből a Monaco-Leverkusen találkozóba is belepillantottam. Pénteken pedig megkaptuk a Bayer Leverkusent nyolcaddöntős ellenfélnek az Európa Ligában. A következő feladat feltérképezni őket, milyen csapat, hogy játszanak. Tudjuk, hogy erősek, hiszen Bundesliga-gárda, de megpróbálunk kitalálni valamit, hogy legyőzzük a Leverkusent. Nehéz lesz, de semmi sem könnyű. A csapattal közösen megtekintett sorsolás alatt nem azért emeltem ki a Juventust, mert őket, vagy akár a Manchester Unitedet szerettem volna, hanem mert azt éreztem, hogy az olaszokat kapjuk – mondta Csercseszov. – Most bizonyára minden szurkoló a sorsolásról beszél, de egyelőre nekünk nem szabad a Leverkusenre gondolni, el kell felejteni a sorsolást, hiszen vasárnap fontos meccset játszunk a bajnokságban a jó formában lévő Debrecennel. Nem gondolkodhatunk hetekkel előre” – nyilatkozta az orosz tréner, majd a szurkolóknak is üzent.

A párharc első mérkőzését március 9-én rendezik Leverkusenben, a visszavágót pedig 16-án a Puskás Arénában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC