nb1.hu

Eseménydús első félidőt hozott a Vidi edzőmeccse

Török riválissal találkoztak a fehérváriak.

A Vidi szerdán a török élvonalban szereplő Göztepe gárdájával játszott edzőmeccset. A fehérváriak szempontjából remekül indult a mérkőzés, mivel már a 15. percben megszerezték a vezetést, ekkor a Katona által kiharcolt tizenegyest lőtte be Christensen. Nem sokkal később ismét Christensen volt eredményes, aki ezúttal Katona beadása után köszönt be. A 33. minutumban a Göztepe faragott a hátrányán, ugyanis Ildiz Ahmed lőtte a kapuba a labdát. A szünet előtt 2-2-re módosult az állás, hiszen Kanatsizkus vette be a Vidi kapujának jobb felső sarkát.

A második játékrész a gólok szempontjából már csendesebben zajlott, mivel egyik együttes hálója sem zördült meg, vagyis 2-2 lett az összecsapás végeredménye.

A Vidi vezetőedzője, Pető Tamás így értékelt a klubhonlapnak a lefújás után:

A mai találkozó inkább hasonlított egy tétmérkőzésre, mint egy felkészülési meccsre, így remek erőfelmérő volt számunkra. Azt gondolom, az első félidőben játékban jobbak voltunk ellenfelünknél, 2-0 után a harmadik gólunkat is megszerezhettük volna. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, a tizenegyest erősen véleményesnek éreztem, majd a félidő vége előtt egyenlített a Göztepe. A szünet után jól álltuk a sarat, ekkor kevesebb helyzet alakult ki, de láthattuk, hogy az ellenfelünk sort cserélt és legalább olyan minőségű játékosok álltak be náluk, mint akik az első félidőben a pályán voltak. A tíznapos edzőtábor alatt mindent sikerült megvalósítanunk, amit szerettünk volna, nagyon örülök neki, hogy a játékosok maximálisan befogadóak az elképzeléseinket illetően. Megyünk tovább és mostantól teljes gőzzel a jövő heti Konferencia Liga-mérkőzésre és a bajnoki rajtra fókuszálunk” – mondta Pető.

Edzőmeccs
Fehérvár FC-Göztepe 2-2 (2-2)
Gólszerzők: Christensen (16., 22. – az elsőt 11-esből), ill. Ildiz Ahmed (33.), Kanatsizkus Kubilay (44.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC