nb1.hu

Érthetetlen kiállítás után a hosszabbításban nyertek Kerkezék

Dominic Solanke mesterhármast szerzett.

A Premier League 18. fordulójában a sérüléssel bajlódó Kerkez Milos nélkül felálló Bournemouth nem bírt a másfél félidőn keresztül emberhátrányban játszó Nottingham Foresttel.

A találkozó 23. percében a hazaiak elefántcsontparti védője, Willy Boly ezért az igencsak véleményes szabálytalanságért megkapta a második sárga lapját.

Innentől kezdve megváltozott a játék képe, de az első gólt így is a Nottingham szerezte: a második játékrész elején Elanga pontos lövése kötött ki a jobb alsó sarokban. Néhány perccel később előbb Solanke fejjel, majd újabb hét perc elteltével lábbal volt eredményes.

Ezután a Bournemouth labdabirtoklási fölényét ellensúlyozván, az ellentámadások mellett Gibbs-White szögleteiből veszélyeztetett a Nottingham, a 74. percben éppen egy ilyen szituáció után a csereként beállt Wood alakította 2-2-re az eredményt. A meccs hajrájában záporoztak a beadások Solanke fejére, de nem sikerült bevenni Turner kapuját, egészen a 94. percig. Ekkor az angol támadó megszerezte saját maga és csapata harmadik gólját egy pazar fejessel, és zsinórban negyedszer nyert idegenben mérkőzést Kerkez csapata.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC