nb1.hu

Erősített a Győr, a Kazincbarcika és a Nyíregyháza

A Mezőkövesdtől érkezett játékos a barcikai csapathoz.

ETO FC GYŐR

Csóka Bálint a nagy terveket szövögető Győrt erősíti az új idényben. A 20 éves szélsőt a Dunaszerdahely a Somorjának adta kölcsön az előző idényben.

„Biztos vagyok benne, hogy az újakkal együtt, mindenki mindent meg fog tenni, hogy a csapat jól szerepeljen a bajnokságban. Szélső játékosként nem is lehet más célom, mint gólokkal és gólpasszokkal járuljak ehhez hozzá. Bízom benne, hogy az előttünk álló időszakban szép játékkal szolgáljuk ki a szurkolóinkat” – nyilatkozta a szlovák U20-as válogatottban hat meccsen szereplő futballista.

NYÍREGYHÁZA

A 27 éves Toma György Győrből igazolt a Szparihoz. Az ukrán-magyar kettős állampolgár középpályás a 2022/23-as idényben 31 NB II-es bajnokin lépett pályára az ETO-ban.

„Tetszettek a tervek, melyeket a nyíregyházi vezetők felvázoltak, egy jó csapatot szeretnének összerakni. Vannak ismerősök, Misa Rjaskoval egyidősek vagyunk, az ukrán bajnokságban is szerepeltünk együtt. Jó volt együtt dolgozni Győrben Tímár Krisztiánnal, tetszik a mentalitása, ez is befolyásolta a döntésemet” – mondta Toma.

KAZINCBARCIKA

Kotula Mátét a Mezőkövesd kölcsönadta a Kazincbarcikának, a megállapodás a következő szezonra szól. A 21 éves labdarúgó balhátvédként és középpályásként egyaránt bevethető. A Barcika közleményéből kiderül, hogy Kotula a másodosztályban már 112 találkozón szerepelt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC