nb1.hu

Emberhátrányban ment tovább a Fradi a BL-ben

Hazai pályán győzték le észt ellenfelüket.

A Ferencváros női csapata sikeresen abszolválta a női Bajnokok Ligája első selejtezőkörét. A Fradi hazai környezetben győzte le 2-1-re az észt Flora együttesét. Jadyn Edwardsnak köszönhetően már az első percben előnybe került az FTC, ugyanakkor négy perccel később már 1-1 állt az eredményjelzőn.

A szünet előtt Edwards kihagyott egy büntetőt, így nem volt változás a félidőig. A fordulás után McFarland átadásából Edwards ismét eredményes tudott lenni, másodjára került előnybe a Ferencváros a mérkőzésen. Nagy Vanesszát a 78. percben kiállították – majd Albert Flórián vezetőedzőt is -, ezért emberhátrányban kellett kiharcolni a továbbjutást a magyar csapatnak, amely végül összejött.

A Ferencváros a következő körben az ukrán Vorskla Poltava ellen lép pályára szombaton.

Női Bajnokok Ligája, első selejtezőkör
FERENCVÁROS – Flora (észt) 2-1 (1-1)
Gólok: Edwards (1., 62.), illetve Lillemae (5.)
Sárga lap: Gődér (57.), Kubassova (90.), illetve Haberli (56.)
Piros lap: Nagy Vanessza (78.), Albert (78., a kispadról)
FTC: Kosztics – Ott, Zágonyi, Demeter, Gődér – Fenyvesi – Nagy Viktória (Czellér, 81.), Kubassova (Garcia, 90+2.), Edwards, McFarland (Túróczy, 64.) – Nagy Vanessza. Vezetőedző: Albert Flórián.
Flora: Kapa – Rosen, Purgats, Raamet, Saulep (Panova, 77.), Lillemae – Palts, Tarkmeel, Haberli (Oispuu, 70.) – Tammik (Kurg, 70.), Teern. Vezetőedző: Aleksandra Sevoldajeva.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC