nb1.hu

Elveszítheti gólvágóját a Zalaegerszeg, a Vidi Romániából igazolhat csatárt

A góllövőlista második helyén záró légiós életében új fejezet kezdődhet.

Zalaegerszeg

Könnyen elképzelhető, hogy az új idényben Antonio Mance már nem a ZTE csapatában fog futballozni. Az alarab.qa nevű portál szerint a 28 éves horvát futballista a katari élvonalban edződő Umm Salal érdeklődését kelthette fel. Mance tavaly szeptemberben igazolt az egerszegiekhez a DVSC-től. A légiós a 2023/24-es idényben 15 gólt lőtt az NB I-ben, ezzel a második helyen zárt a góllövőlistán Varga Barnabás mögött. Egyébként Mance szerződése jövő nyáron jár le a Zalaegerszegnél.

Nemrég arról írtunk, hogy Sallói Istvánt a kölcsönjátékosok jövőjéről kérdezték.

ZTE: Croizet sorsáról kérdezték Sallói Istvánt

Vidi

Az NB1.hu legutóbb decemberben számolt be arról, hogy a Fehérvár Daniel Paraschiv megszerzésén dolgozhat. Akkor nem jött össze a transzfer, de a jelek szerint a Vidinél nem tettek le a 25 éves román csatár leigazolásáról. Az oradesibiu.ro arról ír, hogy a fehérváriak megint felvették a kapcsolatot az 1-szeres román válogatott futballistával.

Paraschiv játékjogát jelenleg a román élvonalban érdekelt FC Hermannstadt birtokolja. Paraschiv a nemrég lezáruló szezonban 41 tétmeccsen szerepelt a klubjában, a bizalmat pedig 11 góllal és 4 gólpasszal hálálta meg.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC