nb1.hu

Elképesztő összegért vinné a Puskás Akadémia U21-es válogatott szélsőjét a 16-szoros bajnokcsapat

Közel a megegyezés az új klubbal, ahonnan Anglia lehet a következő állomás.

Korábban írtunk arról, hogy külföldre igazolhat a Puskás Akadémia játékosa, Komáromi György. Török, lengyel és ciprusi érdeklődők is voltak az U21-es válogatott szélső iránt, ám végül egészen más ország lehet karrierjének következő állomása.

Külföldre igazolhat a Puskás utánpótlás-válogatott játékosa – NB1.hu-infó

Az NB1.hu információja szerint a 16-szoros szlovén bajnok NK Maribor konkrét ajánalatot tett a 22 éves labdarúgóért. A pontos összeg nem ismert, de úgy tudjuk, a violák klubrekorodot jelentő összegért vinnék Komáromit, akinek 2026 nyaráig élő szerződése van a felcsúti klubbal.

A Maribor akár az utolsó lépcsőfok is lehetne a magyar futballista számára Anglia felé. Szlovénia egyetlen BL-csoportkört megjárt klubjának stratégiai partnere ugyanis az angol Championshipben szereplő Hull City, amelynek tulajdonosa Ali Acun Ilicali. A török médiamogul jó barátja az UEFA szlovén elnökének, Aleksander Ceferinnek. Az ő ajánlásával talált rá a Mariborra, amelyet bevallottan alá szeretne rendelni a korábban a Premier League-et is megjárt „tigriseknek”.

Komáromi György két gólnál és egy gólpassznál jár az idei NB I-es szezonban, büntetőjét pedig magabiztosan értékesítette a Fiorentina elleni „szétlövés” során az Ekl-ben. A Paks elleni volt a 100. NB I-es meccse, amelyen a 17. bajnoki gólját ünnepelte.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC